Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/2700husum.dk/public_html/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
Drømmesmil

Hvad er Invisalign?

Invisalign – det lyder som noget fint, fancy og smart, hvilket det uden tvivl også er!

Vi kender alle sammen den gammeldags togskinnebøjle, som er blevet brugt i mange år til at rette tænder ud med. Det er normalt, man får denne som teenager, så man kan få rettet tænderne ud i en ung alder.

Det er dog ikke alle teenagere, der vælger at få gjort dette, og derfor ender med at fortryde det i deres voksenliv. Når man først er blevet voksen, er det for mange grænseoverskridende og pinligt at skulle få togskinner, selvom de er kede af deres skæve tænder. Dette er der nu kommet en løsning på – nemlig Invisalign.

Invisalign er denne smarte usynlige bøjle, som man kan få sat på tænderne, uanset hvilken alder man har. I og med det er en usynlig bøjle, kan dette være med til at dulme de grænseoverskridende og pinlige følelser omkring en bøjle.

Invisalign er et relativt nyt fænomen, men det er alligevel hurtigt blevet rigtig populært, specielt blandt voksne. Dette skyldes blandt andet den usynlige effekt, men samtidig også at det kan foregå på ens egne præmisser. Invisalign bøjlen kan man nemlig tage i og ud alt efter behov. Det anbefales dog af en erfaren og kyndig tandlæge i Rødovre at skinnen skal være i munden i 20-22 timer i døgnet, for at opnå det ønsket resultat.

Dette betyder dog, at hvis man har et event eller en date, hvor man helst vil undgå at have bøjlen på, selvom den er usynlig, så kan man sagtens tage den ud i et par timer, uden det vil gøre nogen skade.

Ved den gammeldags togskinne skal man hyppigt på besøg hos tandlægen for at få strammet den til og få rutinetjek for at sikre, at alt er, som det skal være. Dette skal man selvfølgelig også, hvis man vælger Invisalign i stedet for togskinnen, men der er dog en lille forskel. I stedet for at få strammet bøjlen til, bliver der specieldesignet nye skinner, som man selv skal skifte ud med tiden efter behov.

Noget af det mest smarte ved Invisalign, er måden det hele starter på. Tandlægen tager et 3D billede af tandsættet, og kan ved hjælp af nogle tekniske computerprogrammer vise hele processen med Invisalign, og endda det endelige resultat. På denne måde kan man blive mere afklaret med, om man skal give Invisalign en chance, og man kan se hvilket smukt smil, man vil ende op med.

 

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 55

2610 Rødovre

36 70 32 66