Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/2700husum.dk/public_html/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
Tandblegning

Giv dine tænder et nyt look med tandblegning

Drømmer du om at få hvidere tænder? Så er du med stor sandsynlighed stødt på mange forskellige muligheder.

I dag findes der mange produkter på markedet, der alle hævder at kunne give dig de ønskede hvide tænder. Desværre er det et fåtal, der faktisk giver den ønskede effekt. Hvis du vil være sikker på at give dine tænder det lysere look, du drømmer om, er tandblegning den rette vej at gå.

Du kan få lysere tænder med tandblegning hos en erfaren tandlæge i Frederikssund, som vil kunne give dig et flottere tandsæt.

Tandblegning er for alle

Uanset om du er ung, midaldrende eller ældre har du mulighed for at få lysere tænder. Tandblegning er nemlig ikke forbeholdt en særlig aldersgruppe, men henvender sig i stedet til alle, der kunne tænke sig at få hvidere og pænere tænder.

Tandblegning hører ind under den del af tandplejen, der hedder kosmetisk tandbehandling. Her handler det således om at forbedre udseendet på dine tænder – uden at gå på kompromis med tandsundheden.

To metoder til tandblegning

I dag findes der to måder at blege tænder på: Klinikblegning og hjemmeblegning.

Klinikblegning foretages, som navnet antyder, på tandklinikken. Her opstår den lysnende effekt ved en kombination af en blegegel og et særligt lys, der rettes mod tænderne.

Den mest populære form for tandblegning er dog hjemmeblegning. Her foretages blegningen derhjemme ved hjælp af specialfremstillede blegeskinner og en blegegel. Ved at blege dine tænder derhjemme, får du et nyt look på en både nem og behagelig måde. Du får naturligvis grundige instrukser af din tandlæge, inden du påbegynder tandblegningen.

Tandblegning af flere omgange

Inden du kaster dig ud i at få bleget dine tænder, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at den effekt, du opnår, ikke nødvendigvis holder langt ud i fremtiden. For selvom du har fået lysere tænder med tandblegning, afholder det dem ikke fra igen at blive misfarvede med tiden. Effekten er nemlig ikke permanent. Det kan altså være, at du efter nogle år oplever, at dine tænder har mistet den hvide farve, som de havde umiddelbart efter tandblegningen.

Vil du gerne have dine lyse tænder tilbage? Så skal du blot kontakte din tandlæge og høre om mulighederne for at få endnu en tandblegning. Med mindre din tandsundhed er blevet alvorligt forringet i mellemtiden, eller at du har slidt dine tænder voldsomt ned, vil en ny omgang tandblegning være muligt.

NAP:
Bergstrøms Tandklinik
Jernbanegade 13 A, 1. mf
3600 Frederikssund
47 31 05 15