Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/2700husum.dk/public_html/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
Drømmesmil

Få råd til dit drømmesmil med togskinner

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at gå til tandlægen. Af den grund fravælger mange personer eksempelvis kosmetiske tandbehandlinger, som kan skabe deres drømmesmil.

Få glæde af ældre metoder inden for tandregulering

Markedet inden for kosmetiske tandbehandlinger er de seneste år eksploderet, så du nu både kan få bleget din tænder, ændret faconen på tænderne samt ændret tandstillingen. Tandreguleringerne har fundet sted i mange år, men det er generelt kun de børn, som har funktionsmæssigt besvær af tændernes skævhed, som bliver tilbudt en tandregulering. Det har medført, at der i dagens Danmark er mange unge såvel som voksne, der går rundt med tænder, som de ikke er glade for.

Mange af de nye metoder inden for tandregulering er bekvemme og effektive, men desværre også dyrere end togskinner. Det drejer sig eksempelvis om metoden ved navn Invisalign, som kan rette dine skæve tænder lige ved brug gennemsigtige skinner, så omverdenen ikke bemærker, at du bærer en bøjle. Disse bekvemme og effektive metoder har desværre også ofte en høj pris, så mange personer ikke har økonomisk råderum til at benytte de smarte metoder. Her bør der huskes på, at ældre metoder inden for tandregulering altså stadig fungerer. Det drejer sig eksempelvis om de prisbillige togskinner, som stadig i stand at give dig det smil, som du drømmer om til en fordelagtig pris.

Sådan retter togskinnerne dine tænders skævheder

Den faste bøjle, der kendes som togskinner, fungerer ved, at der limes små metallåse på dine tænder. Metallåsene vil herefter blive fundet gennem forskellige slags metaltråd, der har til formål at skubbe tænderne i den retning, som ønskes. På kindtænderne kan der også sættes metalringe, hvis det er nødvendigt, og elastikker mellem overmunden og undermunden kan sikre, at din tyggefunktion optimeres. Med alle disse forskellige metoder til at rette dine tænder kan de dygtige specialister i tandregulering løbende ændre trådene og elastikkerne for at sikre, at du får det ønskede resultat.

Få samme drømmesmil til færre penge

Det er ingen hemmelighed, at togskinnerne er mindre attraktive end de nye metoder inden for tandregulering. Den faste bøjle er irriterende i starten, og særligt finder mange personer synligheden af bøjlen som det største problem. Dog er togskinnerne som tidligere nævnt en billigere metode til at få rettet de skæve tænder, og for det andet så ender du ud med det samme resultatet. Det er derfor blot processen til at få rettet tænderne, som er mere irriterende med togskinner, men du får altså stadig det smil, som du drømmer ved brug af togskinner.

Tandregulering Kbh

Østerbrogade 29

2100 København Ø

72108899