Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/2700husum.dk/public_html/wp-content/themes/brood/inc/template-tags.php on line 56
Drømmesmil

Hvad dækker kosmetisk tandbehandling over?

Kosmetiske behandlinger betyder ikke kun plastikoperationer, men dækker også over ting som tandbehandlinger.

Kosmetisk tandbehandlinger har samme formål som alle andre kosmetiske behandlinger – nemlig at man skal få det mere komfortabelt med sit udseende og være tilfreds med sig selv. Her er det bare indsnævret til kun at være tandsættet, der skal under behandling.

Kosmetisk tandbehandling dækker blandt andet over tandblegning. Her er der ikke tale om de billige udgaver, man kan købe over nettet. Disse skal man helst holde sig fra, da det er sjældent, at disse tandblegninger virker efter hensigten. Man kan nemlig ikke være garanteret, at det man køber er sundt, og man kan derfor ende med at ødelægge sine tænder mere end at gavne dem. I stedet skal man kontakte en professionel tandlæge til at udføre tandblegningen, som også vil kunne bedømme og fortælle, hvor meget ændring der cirka vil forekomme.

Kosmetisk tandbehandling dækker også over tandregulering. Har man skæve tænder, og er man ked af dette, kan man altid få rettet op på dem. Det er meget normalt, at man som teenager får de traditionelle metalliske togskinner på for at få rettet sine tænder. Men ikke alle får gjort dette i en tidlig alder og ender faktisk med at fortryde dette senere i livet. Man kan derfor kontakte en kompetent og habil tandlæge i Århus C angående en konsultation, hvor denne vil kunne vurdere, hvor lang tid man skal gå med bøjle, og hvor mange tænder der er mulige at rette op på – og dette er selvfølgelig uanset, hvilken alder man har.

Der findes flere forskellige måder at rette tænder på, og det er meget forskelligt, hvilke metoder de forskellige tandlæger benytter sig af. Dette betyder, at hvis man ikke er tilfreds med den metode, ens egen tandlæge bruger, kan man få en henvisning til en specialist inden for tandregulering, som højest sandsynligt vil kunne tilbyde flere forskellige metoder. På den måde kan man selv finder frem til noget, man vil være komfortabel med.

Kosmetiske tandbehandlinger kan dække over flere ting, og dette er blot to af dem. Det er slet ikke så voldsomt, som det kan lyde, men det kan være med til at gøre underværker for ens selvværd og selvtillid, og det kan være med til at gøre, at man endelig får det fantastiske, smukke hvide smil, man altid har drømt om og ikke mindst fortjent.

 

Tandlægerne Banegårdspladsen 10

v. Tina Skovlund Nielsen

Banegårdspladsen 10

8000 Århus C

86 13 56 55