Behandling, Krone, tandlæge

Med CEREC kan du få ny krone samme dag

Ny krone på samme dag

CEREC er en ny teknologi inden for tandkroner. Den nye teknologi er eftertragtet på et marked, som førhen kun har haft teknologier, som har været tidskrævende for både tandlægen og dig som tandlægepatient. CEREC-teknologien er langt mere brugervenlig for begge parter, da teknologien gør det muligt at udforme en ny krone på én enkelt dag.

Sådan fungerer CEREC-metoden

Du vil som tandlægepatient med behov for en ny krone få foretaget et digital aftryk af dine tænder for at få overblik over din tandstilling og den tand, som skal erstattes af en krone. Det vil herefter være muligt for computeren at opbygge en digital 3D-model af din kommende krone. Det tager kun få minutter for computeren at udvikle en digital krone, som passer perfekt i formen til dine andre tænder. Den digitale krone bliver til en reel krone ved at den fræses ud i keramik af navnet Emax/Empress, som er et nøje udvalgt materiale grundet den høje kvalitet. Materialet er udvalgt med øje for holdbarhed og naturlighed, så kronen ikke adskiller sig fra dine andre tænder. Udformningen af kronen tager op til et kvarter, hvorefter den er klar til at blive indsat i din mund, hvilket foretages på almindelig vis.

Tidsmæssige fordele ved CEREC

CEREC-metoden adskiller sig i høj grad fra de tidligere metoder til at udvikle kroner ved det tidsmæssige aspekt. Det har tidligere været en langvarig proces at få udviklet og indsat en krone, og derfor imødekommer CEREC-teknologien en af de største udfordringer, som der var ved at skulle have en ny krone førhen. Den forkortede tidshorisont gør det for det første langt lettere at få tandlægebesøget presset ind i en travl hverdag, da du kan nøjes med en enkelt tur til tandlægen. Den forkortede tidshorisont bærer for det andet også sundhedsmæssige fordele med sig, da du ikke vil have gener under manglen på en funktionel tand eller krone i ventetiden til at få udviklet en krone.

Økonomiske fordele ved CEREC

I sammenhæng med den tidsmæssige fordel ved CEREC-metoden er der samtidigt også økonomiske fordele ved metoden. Det forkortede tidsforbrug fra tandlægens side afspejles i det økonomiske aspekt, hvor en fair pris for CEREC-kronen tilbydes hos den konkurrencedygtige tandlæge nær Frederikssund for at give sine tandlægepatienter de bedste behandlingsmuligheder. Det hænder typisk, at nyere teknologier på markedet medfører dyrere behandlinger, men da tandlægen skal bruge mindre tid på dig som tandlægepatient, så vil prisen for behandlingen med CEREC være lavere end normalt.

Erstat gamle kroner med CEREC-kroner

CEREC-metoden kan både bruges til at udforme nye kroner og til at erstatte gamle kroner. Især gamle kroner kan have behov for en erstatning, og med CEREC-metoden er det langt mere attraktivt at få erstattet gamle kroner med CEREC-kroner. Du kan blandt andet få udført behandlingsmetoden hos den moderne tandlæge i Frederiksværk, som har det nødvendige udstyr til at lave en individuel CEREC-krone til dig.

 

Smilklinikken

Strandgade 24

3300 Frederiksværk

47 72 03 70