Ny tandlæge, Tandpleje, Valg af tandlæge

4 gode råd, når du leder efter ny tandlæge

Ny tandlæge

Skal du finde en ny tandlæge, bør du se dig godt for. Det er ikke svært at finde en tandlæge, men det er vigtigt at du vælger en tandlæge, som er dygtig og som du er tryg ved. Her får du 4 gode råd til at vælge en god tandlæge.

Er det nemt at få en tid?

Det skal være nemt at få tid hos din tandlæge, både når det drejer sig om det almindelige tandtjek, og i tilfælde af at du har akut brug for tandlægehjælp. Hvis du skal have en tid til det regelmæssige tjek af tænderne en gang om året eller en gang hvert halve år, skal du få tid inden for en rimelig periode. Du skal ikke være nødt til at vente flere uger eller endda måneder på en tid, og det skal være nemt at bestille tid. Alle tandlæger har mulighed for tidsbestilling over telefonen, men det er rart og bekvemt, hvis du også har mulighed for online bestilling. Det er heldigvis muligt hos mange tandlæger i dag. For eksempel finder du gode tandlæger ved Vallensbæk Strand, der giver mulighed for nem og hurtig online tidsbestilling.

Tæt på bopæl eller arbejde

Det skal være nemt at komme til din tandlæge. Du kan finde tandlægeklinikker overalt i landet, så vælg en klinik, der ligger tæt på dig. Måske er det nemmest at have en tandlæge i nærheden af din bopæl, måske er det mere bekvemt at have en tandlæge tæt på dit arbejde, så du hurtigt kan tage til tjek hos tandlæge og komme tilbage på kontoret bagefter. Bor du i København men arbejder på Vestegnen, vil det give mere mening at finde en tandlæge i Ishøj end på Østerbro.

Føl dig tryg hos din tandlæge

Du skal vælge en tandlæge, du føler dig tryg ved. Mange mennesker døjer med tandlægeskræk i større eller mindre grad, og er du én af dem, kan du med fordel undersøge hvad en potentiel ny tandlæge gør for at afhjælpe dette. De fleste tandlæge i dag har en eller anden form for metode til afhjælpning af tandlægeskræk hos deres patienter – spørgsmålet er, hvad der virker for dig. Vil det være bedst med lattergas, beroligende musik, farverige billeder på væggene der kan distrahere tankerne, eller noget helt fjerde? Er det en behagelig tandlæge, der tager hensyn til din angst? Den slags kan du med fordel undersøge, når du skal finde ny tandlæge.

ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj